Grondig Dakonderhoud

Daken zijn pas echt waterdicht als ze echt perfect zijn uitgevoerd met het juiste dakdichtingssysteem en door betrouwbare vakmensen. Bovendien moet een dak goed onderhouden blijven, zeker voor uw dak is dat van een groot belang. Dit omdat er een kapitaal aan uitrusting en dure goederen onder shuilt. U wilt dus geen risico lopen met waterschade en de grote kosten die daar uit voortvloeien. U kunt dit voorkomen door uw dak regelmatig te laten inspecteren. De meeste waarborg- of verzekeringcontracten schrijven trouwens uitdrukkelijk een jaarlijks onderhoud door de eigenaar voor in uw belang.

Dakinspectie

Wie in dakinpectie investeerd eist een professionele aanpak. Frans schoorsteenvegen en bestrating beschikt over de nodige kennis en ervaring. We voeren dagelijks inspecties uit op de meest diverse daken en we ontdekken met ons ervaren ook snel de risicofactoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak meteen aanwijzen. Denk hierbij aan dakdoorbrekingen of dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren, blazen/scheuren, enz.

Indien er een probleem wordt waargenomen kunnen wij dit, als het op dat moment mogelijk is, per direct voor u herstellen.